Website met Wordpress

Waarom je voor WordPress moet kiezen

Als je een professionele website wilt die SEO vriendelijk is. Dan is WordPress het perfecte content management systeem om je website op te bouwen. Veruit de meeste websites ter wereld zijn op dit platform gebouwd. Ik zelf heb al 100+ websites gemaakt met WordPress en ik ben nog steeds laaien enthousiast hierover.

Wat ik geleerd heb met WordPress is dat het eindeloos mogelijkheden en uitbreidingen heeft. Zowel voor webdesign als voor SEO. Er zijn duizenden thema’s waar je uit kunt kiezen en wel meer dan 10000 plugins (uitbreidingen). Als je nog nooit met WordPress gewerkt hebt vrees niet het is erg makkelijk om te leren en er is een hele grote community beschikbaar.

Je kunt WordPress gebruiken als een simpele blog website of voor je bedrijfswebsite de mogelijkheden zijn eindeloos.

Zoek je een professionele WordPress website bouwen kijk dan eens bij Twopixels.
http://www.twopixels.nl

5 redenen waarom je WordPress moet gebruiken

Gratis
Wordpress is open source wat betekent dat iedereen het mag gebruiken, gratis nog wel! Of je nu maar 10 bezoekers per dag krijg of 10000 het blijft gratis.

Flexibel
Je kunt elke webdesign creëren dat je maar wilt. Er zijn zoveel designs beschikbaar dat er voor elke branche er wel iets tussen zit. En met de vele plugins die beschikbaar zijn kun je elke functionaliteit krijgen die je maar nodig hebt voor je website.

SEO vriendelijk
Zoekmachines kunnen WordPress websites makkelijk crawlen zodat elke pagina van je website goed opgenomen kan worden in Google. En met plugins als Yoast SEO is het erg eenvoudig om je website te optimaliseren op bepaalde zoekwoorden.

Gemakkelijk te gebruiken
Met miljoenen gebruikers is WordPress het makkelijkste CMS dat er bestaat. Je hoeft geen code te kennen om dit systeem te gebruiken. Als je met een tekstverwerker overweg kunt dan kun je ook met WordPress overweg.

Goede support
De WordPress community is ontzettend groot en erg behulpzaam. Als je ergens niet uitkomt dan is er wel een handleiding voor geschreven of kun je een berichtje op één van de vele forums achter laten.

Kijk eens op Google+ voor meer informatie en tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *